Nyheder

NYHEDER

Følg med i de løbende opdateringer fra Life Peaks

Restaurant Alouette

Byd varmt velkommen til Restaurant Alouette, som benytter Life Peaks’ online gavekortmodul til salg af gavekort på valgfrie beløb.

Et gavekort til Restaurant Alouette giver en unik Michelin madoplevelse i helt særlige rammer, hvor ingredienser af højeste kvalitet dagligt omdannes til dagens menu.

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

MASH

Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til MASH som samarbejdspartner hos Life Peaks.

Med et gavekort til MASH får man kød af udsøgt kvalitet fra hele verden, detaljeorienteret service og et prisvindende udvalg af vine. Her er kun det bedste godt nok.

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

 

Clinique Nour

Byd velkommen til Clinique Nour, som nu benytter Life Peaks’ online gavekortmodul til salg af gavekort til behandlinger og gavekort på valgfrie beløb.

Skønne behandlinger i moderne lokaler centralt beliggende i Aarhus.

Vi ser frem til at samarbejde.
– Life Peaks Teamet

Hey Captain

Byd varmt velkommen til Hey Captain, som benytter Life Peaks’ online gavekortmodul til salg af gavekort til deres bådture i København og gavekort på beløb.

Et gavekort til Hey Captain giver en personlig, social og informativ kanalrundfart i København.

Vi ser frem til at samarbejde.
– Life Peaks teamet

Peter Lieps’ Hus

Velkommen skal det lyde til Peter Liep’s Hus, som nu benytter Life Peaks’ gavekortmodul til online salg af gavekort.

Med et gavekort til Peter Liep’s Hus får man mad lavet fra bunden i de naturskønne omgivelser midt i Dyreskoven.

Vi ser frem til at samarbejde!

Comwell A/S

Det er med en enorm stolthed og ydmyghed at vi nu kan byde velkommen til Comwell A/S.

Comwell A/S benytter applikationen fra Life Peaks til hotellernes online gavekortsalg, samt de gavekort der udstedes på hotellerne.

I unik speciallavet emballage pakker og sender vi dagligt gavekort for Comwells hoteller, der derved slipper for al den manuelle håndtering.

Vi er glade for at løfte opgaven, takker for tilliden, og ser frem til et godt samarbejde.

 

-Life Peaks teamet

Black Friday og Julen 2019

Hos Life Peaks ser vi frem til et to af årets absolut største højdepunkter:

BLACK FRIDAY & JULEN

Vi har optimeret platformen, således vi nu i endnu højere grad kan imødekomme vore samarbejdspartneres ønsker for unikke kampagneaktivtiter.

Se mere her: https://mailchi.mp/lifepeaks/black-friday-og-julen-2019

Clinique Camille

Byd varmt velkommen til Clinique Camille som har taget Life Peaks’ online gavekortmodul i brug til salg af gavekort til behandlinger og gavekort på beløb.

Et gavekort til Clinique Camille giver professionelle og personlige behandlinger i den hyggelige klinik i hjertet af København.

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

Restaurant Lucifer

Byd velkommen til Restaurant Lucifer som har taget Life Peaks’ online gavekortmodul i brug.

Med et gavekort til Restaurant Lucifer får du en madoplevelse med krydderier og smage fra hele verden til helt fair priser.

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

Restaurant Safari

Byd velkommen til Restaurant Safari, som benytter Life Peaks’ online gavekortmodul til salg af gavekort på valgfrie beløb.

Med et gavekort til Restaurant Safari får du enkelt og smagfuldt mad i hyggelige og uformelle rammer. God mad fra hele verden.

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

Bar Pasta

Byd velkommen til Bar Pasta i København, som benytter Life Peaks’ online gavekortmodul til at sælge gavekort til madoplevelser og gavekort på beløb.

Inspireret af italienske traditioner, serveres der på Bar Pasta prisvenligt mad og drikke af god kvalitet.

Vi ser frem til at samarbejde!

Aarhus Central Food Market

Byd velkommen til Aarhus Central Food Market, som benytter Life Peaks’ online gavekortmodul til at sælge gavekort på beløb, der kan veksles til Gastro Gold på Aarhus Central Food Market.

Et gavekort til Aarhus Central Food Market giver sanselige madoplevelser fra alle verdenshjørner med et hav af muligheder.
Hyggelig – Sanselig – Mangfoldig

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

Café Piccolo

Byd velkommen til Café Piccolo, som nu benytter Life Peaks’ gavekortmodul til salg af gavekort online.

Café Piccolo er Hadsunds hyggeligste mødested, hvor personalet glæder sig til at lette din hverdag, omend det er med en hurtig sandwich til farten eller skabe rammerne for en hyggelig frokost.

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

Skagen Fiskerestaurant & Skagen Harbour Hotel

Byd velkommen til Skagen Fiskerestaurant & Skagen Harbour Hotel som benytter Life Peaks’ online gavekortmodul til at tilbyde gavekort der kan benyttes på hele 3 lokationer.

Et gavekort til Skagen Fiskerestaurant & Skagen Harbour Hotel giver hotel- og madoplevelser med udsigt over Skagen Havn og friskfanget fisk på menukortet. En pause i en travl hverdag på toppen af Danmark.

Vi ser frem til at samarbejde.
– Life Peaks teamet

Norrlyst

Byd velkommen til Norrlyst, som benytter Life Peaks’ online gavekortmodul til at sælge gavekort på beløb.

Hos Norrlyst får man en god madoplevelse i hyggelige rammer og velsmagende retter, hvor økologi og bæredygtighed er i fokus.

Vi se frem til at samarbejde!

UNOkaffebar

Byd velkommen til UNOkaffebar som har taget Life Peaks’ gavekortmodul i brug til salg af online gavekort.

Med et gavekort til UNOkaffebar får man afslappende møbler og musik der sætter tempoet ned til duften af friskbrygget kaffe og nybagt brød.

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

Treetop Restauranten

Velkommen skal det lyde til Treetop Restauranten, som benytter Life Peaks’ gavekortmodul til salg af madoplevelser og gavekort på valgfrie beløb.

Et gavekort til Treetop Restauranten byder på unikke madoplevelser i absolut særklasse.

Kellers Badehotel & Spisehus

Byd velkommen til Kellers Badehotel & Spisehus som benytter Life Peaks’ gavekortmodul til online salg af gavekort.

Hos Kellers Badehotel & Spisehus får man afslappende kvalitetsoplevelser i øjenhøjde, gode måltider og indbydende værelser.

Vi ser frem til at samarbejde.
– Life Peaks teamet

Tigermom Restaurant

Byd velkommen til Tigermom Restaurant som ny samarbejdspartner hos Life Peaks. De benytter gavekortmodulet til online salg af gavekort på beløb og gavekort til oplevelser.

Hos Tigermom får man asiatisk inspireret mad, serveret som deleretter i hyggelige rammer.

Vi ser frem til at samarbejde!

Skoemagerkroen

Byd varmt velkommen til Skoemagerkroen i det smukke midtsjællandske bakkeland, som har taget Life Peaks’ gavekortmodul i brug til salg af online gavekort.

Et gavekort til Skoemagerkroen byder på oplevelser der kombinerer et smagfuldt måltid af lokale, bæredygtige råvarer med smukke omgivelser og stemningsfyldte værelser.

Vi ser frem til at samarbejde!
-Life Peaks teamet

Ballen Badehotel

Byd velkommen til Ballen Badehotel på Samsø, som benytter Life Peaks’ gavekortmodul til salg af gavekort til oplevelser og gavekort på beløb.

Med et gavekort til Ballen Badehotel kan man opleve skønne Samsø, den mangfoldige natur, de charmerende landsbyer, gårdbutikker og velsmagende mad med Samsøs mange fantastiske råvarer på Restaurant Behrnt.

Vi ser frem til at samarbejde!
-Life Peaks Teamet

Fakkelgaarden

Byd varmt velkommen til Fakkelgaarden som benytter Life Peaks’ gavekortmodul til salg af gavekort på beløb, gavekort til oplevelser og billetter til events.

Anmelderrost køkken, flotte værelser i lys skandinavisk stil og smuk panoramaudsigt over Flensborg Fjord er blandt andet, hvad et besøg hos Fakkelgaarden kan byde på.

Vi ser frem til at samarbejde!
-Life Peaks teamet

 

Nordisk Spisehus

Varmt velkommen skal det lyde til Nordisk Spisehus, som har taget Life Peaks’ gavekortmodul i brug til online salg af gavekort til oplevelser og på valgfrie beløb.

Med et gavekort til Nordisk Spisehus kan man som gæst opleve en unik fusion af det nordiske køkken og smagsnuancer fra hele verden.

Vi glæder os til at samarbejde!

Sans Souci

Byd velkommen til Sans Souci Restaurant & Vinbar, som benytter Life Peaks’ gavekortmodul til salg af online gavekort.

Med et gavekort til Sans Souci får man gode og velsmagende retter – og masser af skønne vin – serveret i smukke historiske lokaler.

Vi ser frem til at samarbejde!

Norrlyst

Byd velkommen til Norrlyst i København, som har taget Life Peaks’ online gavekortmodul i brug til salg af gavekort på valgfrie beløb.

Hos Norrlyst får man en økologisk og bæredygtig madoplevelse i hyggelige rammer, hvor kun det bedste er godt nok. Velsmag for enhver smag.

Vi glæder os til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

Hotel & Restaurant Fru Larsen

Byd varmt velkommen til Hotel & Restaurant Fru Larsen som netop har taget Life Peaks’ gavekortmodul i brug til salg af gavekort til oplevelser og gavekort på beløb.

Hos Fru Larsen kan man som gæst nyde en tidslomme. En skøn pause fra en travl hverdag. Noget særligt. Fru Larsen har sin egen personlighed med nærværende værtskab og en helt særlig atmosfære.

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

Restaurant Kanalen

Byd Restaurant Kanalen velkommen ombord som samarbejdspartner hos Life Peaks. Restaurant Kanalen anvender Life Peaks’ gavekortmodul til online salg af gavekort på beløb.

Med et gavekort til Restaurant Kanalen får man mad med tårnhøje ambitioner serveret i hyggelige og uformelle rammer.

Vi ser frem til at samarbejde.
– Life Peaks teamet

Opret gavekort med betalingslink

Vi er ret glade for denne funktion.

Mange forretninger oplever når der udstedes gavekort manuelt, at bruge ressourcer på udstedelse af fakturaer, samt at indkræve betaling.

 

Dette kan nu helt undgås ved oprettelsen af gavekort med betalingslink.

Derved modtager kunden automatisk kvittering til regnskabet, samt direkte e-mail med sit gavekort når købet er gennemført.

 

Simpelt og effektivt.

 

Se mere her: https://mailchi.mp/lifepeaks/stor-nyhed-send-gavekort-med-betalingslink

 

-Life Peaks teamet

Brohuset ved Hammershus og Restaurant Solveig

Byd varmt velkommen til Brohuset ved Hammershus og Restaurant Solveig – En del af Kadeau-familien – som nu også benytter sig af Life Peaks’ gavekortmodul.

Med et gavekort til Brohuset ved Hammershus får man et alsidigt gavekort, der kan benyttes både i butik, café og til lækre smørrebrød hos Restaurant Solveig.

Vi ser frem til at samarbejde!
-Life Peaks

Water & Wellness Randers

Byd velkommen til Water & Wellness Randers, som nu benytter Life Peaks’ online gavekortmodul til salg af gavekort på oplevelser og gavekort på valgfrie beløb.

Hos Water & Wellness Randers får man timevis af underholdning for hele familien i det subtropiske badeland, fitness og i wellnessafdelingen.

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

 

Hotel Royal

Byd Hotel Royal varmt velkommen tilbage – nu med nye ejere – som nu også benytter Life Peaks’ online gavekortmodul til salg af gavekort til ophold og på valgfrie beløb.

Byens ældste hotel med gåafstand til alle attraktioner.

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

Anettes Beauty & Care

Byd velkommen til Anettes Beauty & Care som nu benytter Life Peaks’ online gavekortmodul til salg af gavekort på valgfrie beløb samt oplevelser til bl.a. massage og ansigtsbehandlinger.

Hos Anettes Beauty & Care får man forkælelse og skønne behandlinger, hvor gæstens velbefindende er i centrum.
Stedet for velvære.

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant

Byd varmt velkommen til Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant som nu benytter Life Peaks’ gavekortmodul til online salg af gavekort til oplevelser og gavekort på beløb.

Hos Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant kan du blot læne dig tilbage, slappe af og nyde udsigten til de skønne omgivelser lige ud til Ebeltoft Vig og de smukke Mols Bjerg.

Vi glæder os til at samarbejde!

Opdateret QR scanner applikation

Vi har netop opdateret QR scanner applikationen “Life Peaks QR scanner”.

Se mere her: https://mailchi.mp/lifepeaks/opdateret-qr-scanner-app

Slap Af

Byd velkommen til Slap Af i Aarhus, som benytter Life Peaks’ gavekortmodul til salg af online gavekort.

Slap Af er en stjerne i Latinerkvarteret, hvor man oplever stilsikre madoplevelser i afslappende omgivelser.

Vi glæder os til at samarbejde.

Restaurant ATRIUM

Byd varmt velkommen til Restaurant ATRIUM, som netop har taget Life Peaks’ gavekortmodul i brug til salg af online gavekort.

Hos Restaurant ATRIUM får du en gastronomisk oplevelse midt i Aarhus, hvor du kan sidde i grønne og rolige omgivelser og være helt afskærmet fra byens travlhed og ræs i de ikoniske rammer på Hotel Royal.

Vi ser frem til at samarbejde!
– Life Peaks teamet

The Lazy Wombat

Byd velkommen til The Lazy Wombat som holder til i Ceresbyen i Aarhus.
De anvender nu Life Peaks’ online gavekortmodul til salg af online gavekort.

Hos The Lazy Wombat får man mad og drikke i hyggelige og afslappede omgivelser, hvor der er fokus på økologiske og lokale råvarer.

Vi ser frem til at samarbejde!

DADA

Byd varmt velkommen til DADA, som benytter Life Peaks’ gavekort modul til online salg af gavekort til oplevelser og gavekort på valgfrie beløb.

Hos DADA bliver man budt på en rejse i det mellemøstlige køkken, der strækker sig gennem Middelhavsregionen, med et væld af smage, farver, dufte og kulturer.

Vi ser frem til at samarbejde.
– Life Peaks teamet

 

Nordly

Byd velkommen til Nordly i Risskov, som netop har taget Life Peaks’ online gavekortmodul i brug.

Hos Nordly er maden inspireret af det nordiske køkken med fokus på årstiderne, gode råvarer & sundhed i fælles balance.

Vi ser frem til at samarbejde!

HJORTHs Badehotel

Byd varmt velkommen til en levende stemme i nutiden – HJORTHs Badehotel i Skagen – som netop har taget Life Peaks’ online gavekortmodul i brug.

På HJORTHs Badehotel får man det perfekte frirum, hvis man ønsker at stoppe op – pakke hverdagen ned og blive forkælet i eventyrlige og historiske omgivelser.

Vi glæder os til at samarbejde!

Tracking med Google Tag Manager

Life Peaks tilbyder nu optimeret tracking med Google Tag Manager.

Se mere om opdateringen her: https://mailchi.mp/lifepeaks/optimeret-tracking-med-google-tag-manager

Vedersø Klit Badehotel

Byd varmt velkommen til en perle i Vestjylland – Vedersø Klit Badehotel – som netop har taget Life Peaks’ online gavekortmodul i brug.

På Vedersø Klit Badehotel får man mad med kærlighed og godt håndværk til duften af det brusende Vesterhav.

Vi glæder os til at samarbejde!

Møller Kaffe & Køkken

Byd velkommen til Møller Kaffe  & Køkken i København, som netop har taget Life Peaks’ online gavekortmodul i brug.

Møller Kaffe og Køkken byder på god kaffe og ærlig morgenmad baseret på årstidens råvarer – Morgenmad til folket.

Vi glæder os til at samarbejde!

The Balcony

Byd varmt velkommen til The Balcony, gourmet restaurant i Odense, som netop har taget Life Peaks’ online gavekortmodul i brug.

Med et gavekort til The Balcony får man en gourmetoplevelse med service i særklasse, sæsonbetonede råvarer og retter baseret på økologi.

– Tør tage chancer og afprøve nye idéer –

Vi glæder os til at samarbejde!

Tramonto

Varmt velkommen skal det lyde til Tramonto, som har taget Life Peaks’ online gavekortmodul i brug.

Tramonto byder på 360 graders udsigt over Carlsberg Byen.
Klassisk italiensk cuisine -med et overraskende twist.

Vi glæder os til at samarbejde.
– Life Peaks teamet

Craft Makers Collective

Byd varmt velkommen til Craft Makers Collective, som nu benytter Life Peaks’ gavekortmodul til online salg at gavekort på beløb.

Enhver craft elskers drøm. Med gavekortet åbnes en verden af nydelse.
Cheers to well-made.

Vi ser frem til at samarbejde!

Restaurant ARO

Velkommen til Restaurant ARO som nu benytter Life Peaks’ gavekortmodul til online gavekortsalg.

ARO er en udogmatisk, kreativ legeplads med højt til loftet – hvor passion og personlig udfoldelse går hånd i hånd med fagets mere klassiske dyder og facetter.

Vi glæder os til at samarbejde!
-Life Peaks teamet

Nyt B2B website

Vi er glade for at være gået i luften med vores opdaterede erhvervswebsite.

Velkommen til!